Familiespejder 3 år til 0. klasse

Hver anden søndag kl. 10-12
Førskolebørn kommer til spejder med deres forældre for at lave aktiviteter, der handler om leg, natur og gode oplevelser.
Aktiviteterne er for både børn og voksne, og familien vil ofte skulle løse opgaver sammen som hold.

Man kan sagtens gå til familiespejder sammen med en storebror eller en bedstemor.

Læs mere om familiespejder

Ulveunger 1.-2. klasse

Torsdage kl. 17-18.30
Vores ulve er opdelt i to hold – et for de erfarne ulve og et for nye, som enten er taget ind fra ventelisten eller er oprykkere fra bæverholdet.
Hos ulveungerne arbejder vi med konkrete færdigheder såsom at kunne håndtere en kniv korrekt og forsvarligt, og at kunne rejse et telt, så man ikke bliver våd i tilfælde af regn.

Læs mere om ulveungerne

Ulve 3.-4. klasse

Torsdage kl. 17-18.30
På ulveholdet forberedes børnene til at kunne blive tropsspejdere. Vi arbejder meget i hold, hvor børnene øver sig i at fordele opgaver og træffe beslutninger uden hjælp fra lederne.
Også konkrete færdigheder er i fokus på dette hold, hvor ulvene i mere selvstændig grad end ulveungerne lærer om lejrliv og får brugbar erfaring til de senere som tropspejdere selv skal planlægge og afvikle eksempelvis patruljeture.
Læs mere om ulvene

Trop 5. klasse – 16 år

Torsdage kl. 18.35-20.30
Hos troppen arbejdes med ansvar, ledelse og konkrete færdigheder. Vi udvikler børnene til at kunne stå på egne ben og giver dem vigtige kompetencer med til resten af livet.

Hos denne aldersgruppe arbejder vi desuden med samfundsansvar, og vi retter dermed blikket ud over patruljen og ud mod resten af verden. Spejderen bliver bevidst om sit ansvar som borger, og gennem projekter lærer den enkelte, hvordan man kan være med til at gøre en forskel både lokalt og globalt.

Læs mere om troppen

Voksenspejder fra 17 år

En gang om måneden
Her er hyggeligt samvær og dygtiggørelse af forskellige emner i fokus. Hver gang vi mødes stifter vi bekendtskab med et nyt emne, som udløser fx et Baristamærke, et ukrudtsmærke, et svampemærke eller noget fjerde.

Samfundsansvar og community-projekter er desuden en del af voksenspejdernes program. Ideen med hele spejderbevægelsen er at gøre en forskel og at efterlade verden en smule bedre, end da vi kom. Og det er den voksne spejders agenda.

Læs mere om voksenspejder