Aktiviteter

Familiespejder er for førskolebørn og deres familier. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3-6 år, men de vil også være inspirerende for voksne. Vi oplever sammen Stenbroens natur, tænder bål, er samfundsnyttiggørende og opbygger venskaber.

Brug søndag formiddag sammen med familien ude i den friske luft med gode og kreative aktiviteter. Mød andre børnefamilier fra dit lokalområde og opbyg gode venskaber.

  • Vi er altid ude.
  • Husk at medbringe madpakke.

Alle hjælper til

Her hjælper alle til med det, de nu kan. Nogle står for aktiviteter, nogle sørger for at folk bliver krydset af ved ankomst, nogle laver kaffe og nogle tager initiativ til opvasken. Vi har fuld forståelse for, at nogle familier har mere overskud til spejder end andre, og det er der stor forståelse for. Vi er mange med, og hvis alle byder ind med det, de kan, så fungerer det hele.

Der er ikke en spejderleder knyttet til familiespejder. Det er op til familierne selv at planlægge og fordele aktiviteter. Familiespejderne kan trække på de øvrige spejderlederes erfaring og på alt det udstyr vi råder over. Vesterbrospejdernes hytte, Stiklingen, kan også frit bruges til både store og mindre ture.

Praktisk information og indmeldelse

I efteråret ’17 har der ikke været tilslutning til et familiespejderhold, og holdet har derfor været inaktivt. Hvis der er familier som er interesseret i at genstarte Familiespejder så står vi klar med inspiration og opstartshjælp. Det eneste der kræves, er 2-4 familier med mod på hyggelige søndag formiddag om bålet.

Det koster 200 kr. i kvartalet at være med til familiespejder for hele familien, og du melder dig ind her.
Du kan komme med i familiespejdernes facebookgruppe og følge løbende med i informationer og dele billeder fra akiviteterne.
Vi mødes ved Enghave kirkes kælder, Sønder Boulevard 120.
Familiespejderne mødes hver anden søndag kl. 10-12. Se i kalenderen, hvornår vi mødes næste gang.